23948sdkhjf

Stærkt samarbejde

[i]Der er styrke i at samarbejde. Det slogan tilslutter blandt andre otte danske metalvirksomheder sig, og har derfor lavet en fællesstand på METAL 2004 i april.[/i]
Der er styrke i at udnytte hinandens potentialer i et samarbejde. Det ved de otte metalvirksomheder fordelt over hele landet, der er gået sammen i en fællesstand på METAL 2004, således at de tilsammen dækker 36 procent af messens faggrupper.

Arbejdet med CNC fræse- og drejebænke er kun én mulighed fra en lang række i samarbejdet på stand 3004 på METAL 2004 messen.Fællesstanden er sammensat af både producenter og leverandører og kan derfor påtage sig underleverandørarbejde på CNC fræse- og drejebænke, smede- og maskinopgaver til industrien, udstyr til storkøkkener, rustfrit stålarbejde, laboratorie- og hospitalsudstyr, afskærmning, håndværkstøj, specialværktøj og meget, meget mere.

- Der er slagkraft i at være flere, siger Peter Mose fra FP Industries A/S i Vejle. Derfor har vi valgt at fortsætte og udvide det samarbejde, vi startede med SMD’s fællesstand på HI’s industrimesse i september sidste år.

I år er der otte deltagende firmaer på stand C3004: Bastholm Tråd og Plader fra Hasselager, Maskinfabrikken Polund ApS og Nislev Maskinfabrik ApS fra Otterup, Brangstrup Værktøj og Dansk Industriværktøj fra Blommenslyst, Herbst Maskinfabrik ApS fra Brøændby, KEN A/S fra Brobyværk og FP Industries A/S Smede og Maskinfabrik i Vejle.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078