23948sdkhjf

Ny direktør vil gøre Universal Robots "rigtig stor"

Den ny direktør for Universal Robots, Kim Povlsen, ser sin styrke i at kunne opskalere en virksomhed. Det er det, der er brug for hos Universal Robots, siger han til mediet ITWatch.

Kim Povlsen er netop tiltrådt som ny administrerende direktør i denne uge for den fynske robotvirksohed efter Jürgen von Hollen.

- Jeg kommer fra et større firma, og jeg ved rigtig meget om at skalere en forretning fra en vis størrelse til en rigtig stor størrelse. Det er der, Universal Robots står lige nu, siger han.

Han lægger vægt på, at mens virksomheden skal opskaleres og gøres mere strømlinet, så skal det gøres på en måde, så innovationen stadig holdes i live.

- Universal Robots er nået til et punkt, hvor konkurrenterne har set, hvad vi har gjort, og de begynder også at komme på banen med cobots. Universal Robots er selvfølgelig foran i produktudviklingen. Vi har været i gang i længere tid, vi har en forståelse for markedet, og vi har en kommerciel partnerstrategi, som er second to none,« siger den nye direktør.

Kim Povlsen kommer fra Schneider Electric, hvor han har haft en række topstillinger, senest har han haft ansvar for den teknologiske strategi i koncernen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078