23948sdkhjf

VST Industries mærker opsvinget

Den vestjyske stålvirksomhed havde fremgang i 2011. Det er især investeringer i nye forretningsområder, der har været med til at sikre opturen.
Finanskrisen ser for alvor ud til at være afblæst hos VST Industries, der kom ud af 2011 med en bruttofortjeneste på 14,4 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på små 1,1 mio. kr. sammenlignet med 2010.

I samme periode blev det også til fremgang på bundlinjen, hvor overskuddet før skat steg med ca. 0,5 mio. kr. til 4,7 mio. kr.

Held og vestjysk stædighed
Det resultat er Børge Carlsen fra VST Industries ganske godt tilfreds med:

- Det skyldes en god portion held og en god portion vestjysk stædighed.

- Vi har hele tiden haft den filosofi, at hvis vi skal investere i noget nyt, så skal det være med til at forbedre vores konkurrenceevne, tilføjer han.

Nyt forretningsområde på vej
Og investeringerne i den nye teknologi er ganske enkelt nødvendige for at kunne tiltrække nye kunder, og Børge Carlsen kan da også konstatere, at det har givet bonus i 2011.

- Væksten ligger på nye forretningsområder og blandt nye kunder, og det er sådan set det mest glædelige, forklarer han.

- Det er også en udvikling, der kommer til at fortsætte fremadrettet. Vi er ved at starte et nyt forretningsområde op, som kommer til at smitte af på regnskaberne fremtidigt, fortsætter Børge Carlsen uden at ville afsløre mere om det nye forretningsområde.

Spændende udvikling
Han ser derfor meget optimistisk på fremtiden og forventer helt klart, at væksten fortsætter i 2012.

- Det har jo været en meget tilfredsstillende og en spændende udvikling, vi har været og er på vej igennem, og vi ser fortrøstningsfuldt på fremtiden. Vi tror på en fortsat positiv udvikling, siger Børge Carlsen.

Udviklingen har samtidig betydet, at VST Industries har udvidet medarbejderstaben med en enkelt faglært medarbejder og en lærling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093