23948sdkhjf

Køb din egen Danfoss-fabrik for 69 millioner

I starten af 2020 meddelte Danfoss, at man lukker sin fabrik på Albuen i Kolding. Produktionen på fabrikken skal flyttes til Polen, mens en række funktionærer rykker til et nyt innovationshus på Marsvej i Kolding.

Selve produktionen lukker ned i løbet af 2021, men allerede nu har Danfoss sat fabrikken til salg, skriver JydskeVestkysten.

Prissedlen lyder på 69 millioner kroner.

- Bygningen ligger i et spændende område med udvikling. Den ligger ved siden af Bauhaus og nu også Power, der er dukket op, og det kan give nogle perspektiver i forhold til selve beliggenheden. Men det, vi går efter at sælge ejendommen på, er, at den har mange installationer i forhold til blandt andet strøm og trykluft. Så vi henvender os i høj grad til nogle, der har produktion. Det er ikke nogen let opgave. Havde det været en lager- og logistikejendom, så kunne vi sælge den på stedet, siger Jon Stefansen, medejer af Nordicals Erhvervsmæglere, til JydskeVestkysten.

For de 69 millioner kroner får man rådighed over 17.000 kvadratmeter og produktionsbygninger med en loftshøjde på syv-otte meter.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/sidste-mand-forlader-danfoss-fabrik-i-%C3%A5r-bygningen-sat-til-salg-for-69-mio-kroner

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141