23948sdkhjf

Ny ejer og nyt navn til JM Stål

Service- og stålvirksomheden JM Stål i Fredericia viderefører og udvider pr. 1. marts 2012 aktiviteterne under nye ejere og navnet Ferrum A/S.
Bag navneskiftet og den nye identitet står Peter Høegh Jensen i samarbejde med et dansk investeringsselskab. Peter Høegh Jensen har i løbet af de sidste 10-15 år arbejdet som fabrikschef/-direktør på virksomheder som Coca-Cola, Glud & Marstrand og Carlsberg.

Det er erfaringerne herfra, han nu vil kombinere med de eksisterende aktiviteter i JM Stål. Det er hensigten at videreføre og videreudvikle ydelsesprofilen, så den fremover matcher et bredere spektrum af krav fra industrien.

Åbner udviklingskontor
Ferrum vil også i fremtiden fremstille stålkonstruktioner til forskellige industrielle formål. Derudover vil virksomheden i samarbejde med udvalgte partnere tilbyde industrien et strategisk samarbejde i forbindelse med mekanisk og el-teknisk vedligehold og optimering af produktionsapparatet.

Alle aktiviteter og medarbejdere overgår ved salget til Ferrum, der indtil videre fortsætter i de nuværende faciliteter på Kaltoftevej i Fredericia, hvor virksomheden råder over 900 kvadratmeter produktionslokaler med tilhørende malerkabine og kontorfaciliteter.

Med overtagelsen åbner Ferrum desuden et udviklingskontor på Vejlbyvej tæt på nogle af områdets helt store serieproducerende virksomheder. Kontoret tilføres ingeniørkompetencer, der skal bidrage til det ønskede løft på teknologisiden. Med den planlagte videreudvikling af ydelsesprofilen forventes det i løbet af 2013 at udvide både medarbejderstaben og fabrikkens maskinpark, der i dag består af en række bearbejdningscentre og maskiner til pladebearbejdning.

Fortsætter med strategisk forretningsområde
Sideløbende med virksomhedens aktiviteter i industrien har JM Stål leveret komponenter og løsninger til montage af telemaster. Dette strategiske forretningsområde vil ligeledes blive videreudviklet med henblik på at optimere konceptet.

JM Ståls tidligere indehaver Jesper Madsen forbliver i virksomheden, hvor hans kerneopgaver bliver salg og teknisk support til udvalgte kunder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063