23948sdkhjf

Ansætter 40 nye medarbejdere på to måneder: Corona fylder ordrebogen hos Treco

Nordjyske Treco har haft en særdeles travl start på året. Siden årsskiftet er virksomheden gået fra 120 til cirka 160 medarbejdere.

Ifølge administrerende direktør Lars Vadsholt Jørgensen er det en gunstig ordrebog, der gør, at der er behov for flere hænder.

- Vi skal primært lave noget mere til de kunder, vi allerede har. Det er både pakkebokse, men også mange andre ting. Vi kigger ind i, at vi skal have en vældig stor aktivitetsforøgelse i 2021, fortæller han.

Corona øger behovet for selvbetjente pakkebokse

Netop pakkebokse har de seneste par år været en succeshistorie for Treco, og i dag har man dedikeret en hel fabrik til den del af produktionen.

Under coronakrisen har både danskere og folk i resten af verden e-handlet som aldrig før, og det giver grund til optimisme på fabrikken i Aalestrup.

- Hele markedet for selvbetjening er i hvert fald ikke blevet mindre af corona. Generelt er selvbetjening, og det selv at kunne hente sine varer, stigende. Du kan se hele pakkeelementet, hele det at handle på web er kun blevet større af corona. Så på mange områder har corona skubbet til det, men det var en trend, der var i gang. Den var nok kommet alligevel, men er blevet forstærket og kommet hurtigere af coronaen, forklarer Lars Vadsholt Jørgensen.

Mange ufaglærte stillinger

Selv om Treco har ansat mange nye medarbejdere på kort tid, har Lars Vadsholt Jørgensen ikke oplevet problemer med at skaffe de rigtige folk.

- Det er flest timelønnede og flest ufaglærte, og det er ikke svært at finde dygtige og pligtopfyldende medarbejdere. Vi oplever at mange gerne vil arbejde for Treco og har masser af ansøgere i vores jobbank hele tiden. Hvis der er nogle mere specifikke kompetencer, vi har brug for, går vi ud og søger det. Det har egentlig heller ikke været så svært. Der kommer masser af ansøgninger, siger han.

Positive signaler fra kunderne

Treco har lige ordrer der rækker til udgangen af 2021, og Lars Vadsholt Jørgensen regner ikke med, at der skal ansættes flere medarbejdere på den korte bane.

- Men vi har da ting i pipelinen, der godt kunne resultere i, at vi skulle være flere. Men lad os nu se, siger han, og tilføjer:

- Generelt har vi ikke nogen signaler om, at ordreindgangen skulle stoppe fra vores kunder. Men der kan selvfølgelig ske mange ting på den lidt længere bane.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112