23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ABB A/S
Michael Dyrbye Christensen er blevet ansat som executive key account manager hos ABB A/S. Samtidig er Rasmus Kimmer Stenderup tiltrådt som salgschef inden for service i Process Automation (kilde: Børsen).

Henrik A. Fog A/S
Heidi Fog er indtrådt i bestyrelsen hos Henrik A. Fog A/S i stedet for Carsten Holm (kilde: Børsen).

Henrik A. Fog A/S mporterer og producerer fejemaskiner, havemaskiner og traktorer til snerydning. Desuden plæneklippere, fræsere, brændekløvere og saltspredere.

Industriglødning A/S
Jesper Høy og Simon Philbert er indtrådt i bestyrelsen hos Industriglødning A/S i stedet for Hans Peder Krarup Jespersen og Irene Andreassen (BIQ.dk).

Industriglødning A/S er etableret i 1984 og beskæftiger sig med udglødning, spændingsfriglødning, normalisering, austenitglødning og specialglødning af stål- og metalemner.

Roblon A/S
Birthe Tofting er indtrådt i bestyrelsen hos Roblon A/S.

Roblon A/S producerer industrielle fibre, kabler og tovværksmaskiner.

Vestas Spare Parts & Repair A/S
Flemming Obenhausen Andersen er tiltrådt som director for Vestas Spare Parts & Repair A/S i stedet for Randi Toftlund Pedersen (kilde: BIQ.dk).

Vestas Spare Parts & Repairs A/S er en uafhængig forretningsenhed under Vestas, som varetager alle ansvarsområder og opgaver, der vedrører reservedele og reparationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109