23948sdkhjf

Nordjysk liftproducent går ind i USA

Smartlift har med virkning fra 1. marts etableret et salgsselskab i USA.

Salgsselskabet får hovedkontor i Omaha i Nebraska, hvor Smartlifts intention er at etablere en lokal forsyningskæde, så de bliver i stand til at imødekomme de amerikanske kunders behov inden for glasløftere.

På sigt vil Smartlift også etablere lokationer rundt om i USA, hvorfra de kan håndtere serviceopgaver, reservedelsordrer og salg.

- Jeg glæder mig til det nye eventyr i USA. Jeg ser frem til at være med til at realisere potentialet på det amerikanske marked sammen med de nye medarbejdere i USA samt organisationen i Danmark, og dels ser jeg frem til at levere kvalitetsbevidste og intelligente løsninger til løft af glas og vinduer i glasindustrien – og ikke mindst til at levere et højt serviceniveau til vores amerikanske kunder, siger Flemming Storm Nielsen, sales director i Smartlift, i en pressemeddelelse.

Samarbejde fortsætter

I de sidste fire år har Smartlift samarbejdet med distributør Don Brooks, GLLS, hvor det amerikanske marked ifølge den danske virksomhed har vist et stort potentiale, og samarbejde fortsætter.

GLLS vil varetage salget af Smartlifts ydelser i staterne Illinois, Wisconsin, Minnesota, Michigan, Indiana, Ohio, Kentucky, Missouri og Tennessee.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094