23948sdkhjf

Scape Technologies og Technicon i nyt robotsamarbejde

Odense-virksomheden Scape Technologies og Hobro-virksomheden Technicon vil udbrede fleksibel automation til især mindre og mellemstore industrivirksomheder. Derfor har de to virksomheder nu indledt et samarbejde.

- Til trods for at meget automationsudstyr i dag er så effektivt og kommet så langt ned i pris, at det ofte er tilbagebetalt på under 12 måneder, holder især mindre og mellemstore produktionsvirksomheder igen med investeringer i produktivitetsfremmende produktionsteknologi. Det vil vi bidrage til at ændre, så mulighederne udnyttes, siger CEO Søren Bøving-Andersen, Scape Technologies.

- Danmark er verdenskendt for sit robotmiljø. Samarbejdet mellem to af branchens mest markante spillere vil ikke alene styrke hele økosystemet. Det kommer i høj grad også produktionsvirksomhederne til gavn, at vi kan præsentere endnu flere modulære løsninger, der er enkle at implementere, og som gør mindre og mellemstore virksomheder mere agile og skalerbare, supplerer CEO Casper Hansen, Technicon.

50-mand store Technicon er et automationshus og erfaren i at løse komplekse produktionsteknologiske udfordringer i tæt samspil med virksomheder og organisationer.

Scape Technologies udspringer af robotmiljøet i Odense og har gennem mere end 15 år specialiseret sig i at levere komplette bin-picking-løsninger til alle brancher. Scape var først i verden til at lancere serieproducerede bin-picker-løsninger, som integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer, sammen med egenudviklet software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – heraf begrebet bin-picking.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125