23948sdkhjf

Hoyer åbner salgskontor i Korea

Den 1. marts 2012 åbner Hoyer Asia nyt salgskontor i Busan, Korea, med forventningen om et øget salg og en større nærhed til både skibsværfterne og nuværende kunder inden for marine- og maskinindustrien.
Korea er én af de førende skibsbygningsnationer, og med Hoyer Asias vækst i segmentet er det vigtigt at være repræsenteret i Korea.

- Korea er på alle måder et naturligt og strategisk velvalgt sted for Hoyer Asia at være repræsenteret. Udover aktiviteter inden for marineindustrien, har landet et stort antal producenter af maskiner inden for det industrielle segment – såsom bygningskonstruktioner, fortæller Ketil Vesterlund, CEO, Hoyer Motors Asia.

Busan – forretningsmæssig og logistisk god placering
Busan er centrum for skibsbygningen i Korea og derfor en væsentlig by at være til stede i for Hoyer Asia, der har en klar målsætning om at øge salgsaktiviteterne inden for marineindustrien.

- En anden vigtig faktor er, at kontoret er tilknyttet Hoyer Asias logistikcenter i Ningbo i Kina. Og med flere daglige afgange til og fra Shanghai og kun halvanden times flyvning, er Busan en oplagt by at være til stede i for os, mener Ketil Vesterlund.

Dong-min Lee starter 1. marts op i Hoyer Korea i Busan som branch manager. Han har 10 års erfaring i bagagen fra marineindustrien som henholdsvis technical manager og contract manager. Han kommer fra en stilling hos Rolls-Royce Marine Korea, hvor han har været de seneste tre år. Dong-min Lee er 36 år og bor i Busan med sin kone og deres to børn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094