23948sdkhjf

Hoyer leverer tilfredsstillende kvartalsresultat

Efter ni måneder er omsætningen hos Hoyer steget med 44,5 % sammenlignet med året før. Et flot resultat, der især kan tilskrives nye markeder som Ungarn, Polen og Benelux.
Hos begge Hoyers forretningsenheder er der tilfredshed at spore, når det gælder det samlede resultat af de første tre kvartaler af indeværende regnskabsår. I Danmark er man steget med 19,6 %, og eksporten er steget med 64,7 %.

- Specielt glædeligt er det, at vi har formået at generere en vækst i omsætningen på 21,9 % i vores Hoyer Transmissions forretningsenhed. Her har vi virkelig formået at få fokus tilbage, og det skaber resultater. Den positive udvikling har givet os mod på at intensivere indsatsen i forretningsenheden ved nu igen at lave decideret opsøgende salg i Tyskland – noget vi indstillede i forbindelse med finanskrisen i 2008/2009, udtaler Thomas Klausen, sales manager, Hoyer.

Ambitiøs vækststrategi
Det gode omsætningsresultat på eksportområdet kan især tilskrives markeder som Ungarn, Polen og Benelux, der alle tre er nye markeder for Hoyer.

- Aktiviteterne på de nye markeder er meget lovende i forhold til vores overordnede vækststrategi på 20 % pr. år indtil 2015. Og det er meget glædeligt, at begge forretningsenheder genererer tilfredsstillende vækstrater i alle lande, hvor vi opererer, udtaler Thomas Klausen.

Blandt de nye tiltag, der skal bidrage til fortsat at opretholde vækstrater på minimum 20 % årligt, er en intensivering og optimering af internuddannelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093