23948sdkhjf

22 mand får ny arbejdsgiver: Unika Danmark indgår strategisk partnerskabsaftale med Grundfos

Unika Danmark overtager bearbejdningsudstyr samt 16 medarbejdere og seks lærlinge fra Grundfos som led i pumpeproducentens ønske om at skærpe sit strategiske fokus på kerneproduktionsteknologier.

Grundfos har i årtier benyttet meget specialiserede og avancerede bearbejdningsværktøjer og kompetencer i sin produktion af såvel produktionsværktøjer som reservedele. Derfor er det også meget erfarne og kompetente medarbejdere, der nu overtages af Unika Danmark.

- Vi glæder os over at tilføje disse kompetencer til vores værktøjsafdeling, både hvad angår udstyr, men ikke mindst i forhold til medarbejdere. Dette markerer en vigtig milepæl for Unika, og det sætter en tyk streg under vores position som en af Danmarks førende virksomheder inden for værktøjsfremstilling og sprøjtestøbning i plast. Yderligere ser vi frem til at udvikle vores partnerskab med Grundfos, siger Bo Johansen, administrerende direktør hos Unika Danmark.

- Vi ved, at det har været afgørende for Grundfos i denne situation at sikre fortsat beskæftigelse og professionel udvikling for de berørte medarbejdere, og det kan vi tilbyde her hos Unika. Vi er lokaliseret i Ans tæt på Bjerringbro, og med den indgåede aftale ser vi store fremtidige perspektiver for både vores specielle bearbejdningsværktøjer og vores dygtige medarbejdere, afslutter Bo Johansen.  

Aftalen mellem de to virksomheder træder i kraft den 1. maj 2021 og virksomhederne samarbejder nu om at færdiggøre overdragelsen af udstyr og medarbejdere for at sikre en gnidningsfri og hensigtsmæssig proces.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125