23948sdkhjf

Efter 30 år i familie-firmaet: Bogballe-direktør takker af

Nils Jørn Laursen – som i år fylder 60 – ønsker at fratræde som direktør efter 30 år, heraf de seneste 20 år som administrerende direktør, hos Bogballe. Begrundelsen er, at han ønsker at tilbringe mere tid sammen med sin familie og på andre erhvervs- og fritidsaktiviteter.

Bogballe blev grundlagt i 1934 og har siden 1950’erne produceret mineralgødningsspredere. Siden 2017 har kapitalfonden Erhvervsinvest været majoritetsejer, da denne købte Bogballe af tredje og fjerede generation efter stifterfamilien. Direktør Nils Jørn Laursen er tredje generation af stifterfamilien og virksomheden beskæftiger cirka 60 medarbejdere.

- Bogballe er en sund og succesfuld virksomhed og foråret 2021 er det rigtige tidspunkt at træde til side. Bogballe har fyldt særdeles meget i mit liv, og udviklingen fra at være en mindre familieejet virksomhed til at arbejde på globalt niveau har været både spændende og lærerig, men har naturligvis også krævet en ekstraordinær indsats med afsavn, siger Nils Jørn Laursen i en pressemeddelelse.

Han vil efter sin fratrædelse fortsat være medejer af Bogballe.

Den nye ledelse i Bogballe vil være salgsdirektør Nicolai Staflin, der startede hos Bogballe i sommeren 2020, produktionsdirektør Henning Troelsen samt administrationschef Henrik Mathiasen, der har henholdsvis 12 og 21 års anciennitet i virksomheden.

Nils Jørn Laursen vil allerede nu påbegynde overdragelse af ansvar og arbejdsopgaver, og han vil frem til sidste arbejdsdag bistå den nye tremandsledelsesgruppe, som fra den 1. maj 2021 vil påtage sig ansvaret for den daglige ledelse af Bogballe.

- Nils Jørn har selvsagt haft en enorm betydning for Bogballe, og vi påskønner det samarbejde, vi har haft siden 2017. På Bogballes vegne er vi fortrøstningsfulde ved, at vi allerede har en ny og dedikeret ledelsesgruppe på plads, siger næstformand i Bogballe og managing partner i Erhvervsinvest Thomas Marstrand.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109