23948sdkhjf

Søby Værft skal have ny direktør

Søby Værfts administrerende direktør gennem 18 år, Roar Falkenberg, flytter til Fyn, og har som en konsekvens deraf opsagt sin stilling til fratrædelse ved udgangen af april.

Derfor er værftet gået i gang med at finde hans afløser. Det oplyser Søby Værft på sin hjemmeside.

- De ældste af vores børn har boet på Fyn igennem en årrække i forbindelse med deres studier og arbejde, og det har længe været et ønske fra familien og min side, at få mulighed for at tilbringe mere tid sammen. Mulighederne og timingen har bare ikke været rigtig før nu, udtaler Roar Falkenberg. 

Roar Falkenberg tiltræder en ny stilling som uddannelses- og markedsdirektør på Syddansk Erhvervsskole den 1. maj 2021.

- Det bliver noget helt andet end at være værftsdirektør, men jeg glæder mig til at prøve noget nyt, som jeg også brænder for, tilføjer han.

Roar Falkenberg fortsætter sit arbejde i hele opsigelsesperioden og har også tilbudt at være til rådighed i sin fritid i en periode herefter for at sikre en så god overlevering som muligt, og det er bestyrelsesformand Søren Andersen glad for.

- Vi er naturligvis kede af, at Roar har valgt at flytte til Fyn og prøve noget helt nyt, men forstår også godt argumenterne. Roar har været en stærk direktør og har drevet den udvikling, som værftet har gennemgået de seneste mange år, og er derfor også meget glade for Roars tilsagn om at være til rådighed for værftet i hele opsigelsesperioden samt i nødvendigt omfang herefter. Det synes jeg siger meget om, at hans veneration for værftet samt interesse i at sikre den bedst mulige overgang til en ny direktør.

Bestyrelsen i Søby Værft igangsætter nu omgående processen med at finde Roars afløser, og i forventning om at dette næppe er på plads til 30. april, udarbejdes en midlertidig løsning med afsæt i værftets nuværende ledergruppe, som vil sikre optimal kontinuitet i perioden frem til den nye direktør, kan tiltræde.

Efter et par udfordrende år, senest med Covid-19-pandemien i 2020, er Søby Værft i 2021 inde i en meget positiv udvikling og har en ordrebog der rækker langt ind i sommeren. I tillæg er der mange forespørgsler og tilbud ude på såvel reparationer samt nybygninger.

- Dette har også været en medvirkende årsag til, at jeg først nu har truffet beslutningen. Værftet har ikke stået stærkere i mange år end netop nu, siger Roar Falkenberg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.093