23948sdkhjf

SSAB sælger del af Plannja

Plannjas produktion og salg af sandwichplader er blevet solgt til Lindab.
Salget er en del af et effektiviseringsprogram, der skal sænke SSAB’s omkostninger i EMEA-regionen med 675 mio. kr. Som en del af dette vil den svenske stålkoncern frasælge virksomheder, som ikke har strategisk betydning.

Selve salget har virkning fra 19. marts og kommer til at omfatte Plannjas produktion af sandwichplader samt dele af produktionen af højprofiler og salgsorganisationen. Omrokeringerne kommer til at berøre ca. 50 ansatte – de fleste ansat i Plannjas produktion i Luleå – og de vil alle blive tilbudt nyt job i Lindab.

- Jeg er meget glad for, at vi har fundet denne løsning. Vi kan nu fokusere på det, vi allerede er dygtige til; dvs. hurtige, sikre leverancer af et komplet produktprogram til vores kunder inden for byggehandel, blik- og vvs-værksteder, husfabrikker og byggevirksomheder. Det er også meget glædeligt, at vi har fundet en ejer til panelproduktionen, som har et kompletterende produktprogram, og som gør det muligt at øge volumen i Luleå, siger P. O. Stark, administrerende direktør i Plannja.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094