23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for EAB Lagerindretning

Lars Endrup Jacobsen er ny administrerende direktør hos EAB Lagerindretning.

Her får han det strategiske ansvar for selskabets udvikling på det danske marked og et stort operativt ansvar inden for salg, markedet og projektledelse.

For EAB, der er svensk ejet, indebærer rekrutteringen en stor satsning på det danske marked, hvor man ser et stort vækstpotentiale.

Lars Endrup Jacobsen har mange års bred erfaring fra forskellige ledende stillinger inden for især logistik, blandt andet fra Toyota Material Handling og Reitan. Han tiltrådte stillingen i EAB den 1. februar og vil være at finde på kontoret i Vejle.

- Jeg er meget glad for at blive betroet den fremtidige ledelse af EAB Lagerindretning på det danske marked. Jeg lægger personligt stor vægt på at arbejde for en virksomhed, som lever og ånder for holdbarheden i alt, de beskæftiger sig med, og EAB er netop indbegrebet af dette, siger Lars Endrup Jacobsen i en pressemeddelelse.

Mikael Pernefors, som har været fungerende administrerende direktør for selskabet, siden EAB i Sverige overtog ejerskabet, vil efter en periode med overlevering fortsætte sin rolle som eksportchef for moderselskabet, som er placeret i Smålandsstenar i Sverige.

- Lars er den helt rigtige til opgaven med at drive EAB videre i Danmark. Med sin erfaring fra logistikbranchen og sin brede viden fra forskellige lederroller har han gode forudsætninger for at skabe vækst på det danske marked. Dette er også et naturligt led i vores satsning på at styrke EAB’s brand og fortsætte vores satsning på det nordiske marked, siger Mikael Pernefors.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094