23948sdkhjf

Frese investerer i nyt vaskeanlæg

For nyligt leverede Compact Clean et større 4-trins vaskeanlæg til Frese A/S i Slagelse.
- Det blev hurtigt klart for os, at Frese var en seriøs og stabil virksomhed, som var ”godt fremme i skoene” med en moderne ledelsesform, som ikke bare stillede sin leverandør nogle ufravigelige krav, men i stedet valgte at investere noget tid i form af samarbejde og forundersøgelser, så man kunne få den optimale løsning, ikke bare nu og her men også i fremtiden. Frese ønskede simpelthen at erstatte sit gamle Tri-anlæg med et nyt og mere miljørigtigt anlæg, baseret på de nyeste teknikker, skriver Compact Clean i en pressemeddelelse.

Opgaven var derfor lagt ud i den afdeling, hvor anlægget skulle bruges, og her havde projektservicechef Ib Poulsen samlet en stab af medarbejdere, som alle ville få noget med det nye anlæg at gøre, enten som operatør, servicemedarbejder, vedligeholdelsesmand eller miljøansvarlig.

Medarbejdere blev inddraget
Denne lille gruppe gik alle seriøst og positivt ind i opgaven og kunne alle byde ind med ønsker og løsninger til det nye anlæg.

- For Compact Clean var det simpelthen perfekt, vi kunne nu trække på alle disse medarbejders erfaringer fra deres tidligere anlæg, både gode som dårlige, og sammen beslutte, hvilke løsninger vi skulle ende med, skriver Compact Clean.

Compact Clean besluttede at stille et lille testanlæg op, som Frese´s medarbejdere kunne arbejde med i ca. to måneder. Her skulle der dels indhentes diverse erfaringer samt afprøves forskellige sæber. Også længere ude i produktionen, hvor andre medarbejdere skulle håndtere de affedtede emner, blev der forespurgt og testet for de opnåede resultater og miljømæssige påvirkninger.

Efter endt testperiode kunne Compact Clean sammen med arbejdsgruppen fra Frese opsummere resultaterne og i fællesskab fastlægge, hvilken teknik og sæbe der ville være den mest optimale for Frese.

Resultatet af dette nære samarbejde medførte, at Frese fik leveret et 4-trins gennemløbsanlæg fra Compact Clean med typebetegnelsen Compact 4004. Anlægget har en vaskezone efterfulgt af to skyllezoner og afsluttet med en tørrezone.

Yderligere blev der påbygget en tre meter ind- og udløbszone, så anlægget udover at kunne køre kontinuerligt også kunne køre ubemandet bats-drift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125