23948sdkhjf

Muehlhan Wind Service får ny CEO

Søren Høffer er blevet ansat som ny direktør hos Muehlhan Wind Service A/S.

Han kommer med omfattende erfaring fra lederstillinger i vindindustrien, hvor han har arbejdet siden 2002. Senest var han chief sales officer hos GE Offshore Wind. Før det har han været 16 år hos LM Wind Power i forskellige roller, herunder fem år som chief sales officer, og tidligere som VP corporate staff samt general counsel.

Som ny direktør skal han sikre den fortsatte vækst og relevans i et marked, der konstant vokser og forandrer sig.

- Muehlhan Wind Service er en virksomhed med en stærk profil og et meget stort potentiale. Vi skal bygge videre på vores engagement, kvalitet og faglighed og ikke mindst de stærke værdier vi har. Jeg er sikker på, at vi sammen vil kunne bringe virksomheden til en endnu stærkere position i de kommende år, udtaler Søren Høffer.

Han afløser Jens Mørk, der fortsætter sit engagement i bestyrelsen hos Muehlhan Wind Service.

- Vi har oplevet markant fremgang de seneste par år. Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige kandidat, der kan føre os sikkert igennem næste kapitel, der handler om yderligere vækst og internationalisering. Søren har været en oplagt kandidat fra starten, og vi glæder os over at have fået ham ombord, siger Jens Mørk.

Muehlhan Wind Service er en global service- og installationsvirksomhed i vindindustrien. Kundelisten tæller nogle af verdens største vindmølleproducenter. Virksomheden indgår i den tyske Muehlhan Group.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079