23948sdkhjf

NSM ser muligheder i uopdyrket niche

Et partnersamarbejde skal åbne døren for nye opgaver og kunder. Det er NSM-ledelsens vision for sit nye engineering-område, som stadig er i den spæde fase.

Inspirationen kommer fra et ikke-formaliseret samarbejde med udvikleren Kåre Knudsen fra Kaaredination, som man har en tæt relation til.

- Han sprudler med ideer og har mange års erfaring med design og engineering af procesanlæg – både til kemisk industri, olieindustrien og i høj grad fødevare- og medicinalindustrien, siger administrerende direktør og ejer Lars Evald, NSM.

Fokus på engineering

Et eksempel på samarbejdet er Kåre Knudsen-udviklede ventiler, som NSM producerede, og som også var startskuddet. Nu skal et større fokus på engineering udvide den palette, der bliver tilbudt til kunderne. Det kan blandt være udvikling af prototyper.

I dag sourcer underleverandøren også for kunder, så det er færdige emner eller produkter, der bliver sendt ud fra Kolding-virksomheden.

- Samarbejdet er en god måde at få udbygget vores design- og engineering-tilbud på. Vi tror, at vi undervejs vil støde på muligheder for egne produkter, siger Lars Evald. 

Drøm om egne produkter

Og netop egne produkter er en drøm, som kan give større muligheder for at løfte indtjeningen. 

- Vi har selv udviklet adaptere, som kunderne har efterspurgt, siger Lars Evald.

Han peger på, at egne produkter i sortimentet kan give stabilitet og bund i forretningen.

Læs mere om: NSM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078