23948sdkhjf

PWC stifter ny erhvervspris

PWC stifter en ny erhvervspris, "Årets Erhvervsprofil", der uddeles første gang den 16. december 2021.

Prisen kan gå til en person, en samlet direktion eller bestyrelse, som blandt andet har gjort en tydelig positiv forskel for dansk erhvervsliv, samfundet og/eller offentligheden.

- Erhvervslivet spiller en afgørende rolle for udviklingen af vores samfund og velfærd, og det vil vi gerne være med til at synliggøre. Med prisen ønsker vi at hædre en erhvervsprofil, der er en rollemodel, og som går foran på væsentlige områder i forhold til at skubbe vores samfund i en positiv retning, fortæller Mogens Nørgaard Mogensen, administrerende direktør og senior partner i PWC.

Prisen vil gå til en profil, der har vist handlekraft og mod, og som har markeret sig i den offentlige debat for året på relevante erhvervsemner og er en god kommunikator, ligesom et vigtigt kriterium for at modtage prisen vil være synlige resultater for sin(e) virksomhed(er) i form af ledelseshåndtering og/eller direkte værdiskabelse.

- Prisen vil gå til en erhvervsprofil, der er i stand til at samle folk om et formål eller en opgave og komme i mål med fokus på samarbejde og interessenthåndtering. Det anser vi som afgørende kompetencer for Årets Erhvervsprofil, som vi ser frem til at hædre senere på året sammen med en kompetent og uafhængig jury, slutter Mogens Nørgaard Mogensen.

Juryen bag Årets Erhvervsprofil består af: Henrik Poulsen, bestyrelsesmedlem i ISS og Ørsted og seniorrådgiver for A.P. Møller Holding, Nina Smith, bestyrelsesformand i Forenet Kredit, Lars Rebien Sørensen, bestyrelsesformand for Novo Nordisk Fonden, Anne Broeng, bestyrelsesformand for Velliv og bestyrelsesmedlem i Velux, NNIT med flere, Jeppe Christiansen, CEO, Maj Invest,  Birgitte Nielsen, bestyrelsesmedlem, Coloplast, Matas, De Forenede Ejendomsselskaber med flere, Jørgen Jensen, bestyrelsesformand i Ambu og Velux, næstformand i VKR og Micro Matic, samt Mogens Nørgaard Mogensen, administrerende direktør og senior partner i PWC.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109