23948sdkhjf

Nyt om navne: Nyt ansigt hos Process Engineering

Gustav Olsen er blevet ansat som projektleder hos Process Engineerings afdeling i Sorø.

Han er uddannet diplomingeniør fra maskinretningen på IHK (nuværende DTU) i Ballerup. Efter sin uddannelse arbejdede Gustav Olsen som produktansvarlig i fuel handling-gruppen hos FLSmidt. Her havde han ansvaret for al håndtering, design og afvikling af nye anlæg til håndtering af flydende brændsler og NOx-reduktionsanlæg til nye cementfabrikker og opgraderinger.

Herefter kom Gustav Olsen til Process Engineering, hvorfor han i forvejen er et kendt ansigt hos virksomheden. Dengang var han ansat som projektleder og maskingeniør og arbejdede med en bred vifte af opgaver som projektledelse, projektarbejde, diverse beregningsopgaver, 3D-design og konstruktionsopgaver, samt CE-mærkning og ATEX-opgaver.

Senest har han arbejdet hos Insatech i pharma- og projektafdelingen som projektleder og projektingeniør. Her udførte og deltog han i projekter med Insatechs instrumenter, hvor der blev solgt og udviklet løsninger, komplette projekter og egne projekter, som kunne indeholde HMI, styresystemer og lignende.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078