23948sdkhjf

Grossistgigant fusionerer to selskaber

Alumeco Group forenkler sin forretning. Det skriver 1. februar, hvor Alumeco og Metalcenter Group i Danmark smelter sammen under Alumeco A/S. Det sker blandt andet for at forenkle kundekontakten.

- Der er efterhånden en del sammenfald imellem kunder og aktiviteter. Det er derfor en logisk fusion, der først og fremmest gør det endnu mere enkelt for kunderne at handle med Alumeco, fortæller Per Thanning Johansen, CEO i Alumeco Group, i en pressemeddelelse.

Alumeco Group er en af Skandinaviens største aluminiumsgrossister, mens Metalcenter Group er en af de førende specialister i Norden inden for levering og udvikling af rødmetalløsninger.

Tilsammen har de to forretninger over 300 danske ansatte. 

Ny 3-årig strategi

Metalcenter Group A/S har hidtil været et 100 procent ejet datterselskab i Alumeco Gruppen.

- Når vi lægger aktiviteterne sammen, så vil det forenkle mange ting for os og især for vores kunder. Mange af dem handler i forvejen begge steder. Med fusionen mellem Alumeco og Metalcenter i Danmark får de én kontakt, én leverance og én faktura, siger Per Thanning Johansen.

- Samtidig vil fusionen også understøtte og fremskynde vores digitale udvikling. Internt får vi en endnu stærkere synergi imellem kundekontakt, produktviden, salg og logistik, der for den enkelte kunde vil virke som en positiv forenkling. Derfor giver fusionen så god mening.

Fusionen i Alumeco-regi afspejler samtidig en ny 3-årig strategi i koncernen. Strategien har fokus på bæredygtig vækst og en forenkling af organisationen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.266