23948sdkhjf

Køber naboen: 3N Lakering investerer stort i udvidelse

Den nordvestjyske overfladebehandler er ved at vokse ud af rammerne.

Flere større ordrer fra eksisterende kunder og en markant tilgang af nye kunder gør, at man nu udvider fabrikken i Thisted.

Ifølge en pressemeddelelse havde man allerede indgået en aftale med CSK Stålindustri om køb af et jordstykke på 3.300 kvadratmeter, men det viste sig hurtigt ikke at være nok.

Derfor har men nu indgået en købsaftale per 1. februar 2021 for hele CSK Stålindustris ejendom på Industrivej 49-51 i Thisted og tilhørende jord. I runde tal betyder det, at 3N Lakering kommer til at råde over 12.200 kvadratmeter bygninger og 40.400 kvadratmeter grund, hvilket svarer nogenlunde til en fordobling af bygningsmassen og en tredobling af grundarealet.

- Vi er allerede i fuld gang med at indkøbe nye pulverkabiner, hærdeovne, sandblæsekabine, metalliseringskabine, malekabiner og conveyor til de nye produktionslokaler, og så snart vi får nøglerne går vi i gang med at klargøre lokalerne, skriver 3N Lakering i en pressemeddelelse.

Planen er at kunne producere for fuld kraft i de nye lokaler allerede i maj. Senere bliver også virksomhedens administration flyttet til den nye adresse.

- Denne investering giver os suverænt gode forudsætninger for at indfri vores strategi omkring vækst og udvikling. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi med denne udvidelse bliver fuldt ud i stand til at kunne imødekomme den fremtidige efterspørgsel, styrke de korte og præcise leveringstider og fortsat kunne levere den høje kvalitet og service med alt i samme hus, som er 3N Lakerings varemærke, skriver 3N Lakering.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093