23948sdkhjf

Automationshus har vokseværk

Automationshuset Definitions i Vejle øger aktiviteten med blandt andet kollaborative robotter

Specialmaskiner til flere industrier og programmering af kollaborative robotter er blandt de opgaver, som automationshuset Definitions løser.

Aktiviteten har været stigende i 2020, og derfor har indehaver Steffan Cidlik øget medarbejderstaben fra to til fem hen over sommeren. Defintions har indgået et strategisk samarbejde med det store automationshus Technicon, hvilket har givet Definitions flere opgaver. Her spiller UR-robotter en væsentlig rolle.

- Vi arbejder for tiden på at nedbringe CO2-udledningen ved udvikling af sorteringsmaskiner til affaldsbranchen. Derudover har vi i samarbejde med en maskinbygger leveret otte pakkemaskiner til en virksomhed i England, siger Steffan Cidlik.

Han siger, at Definitions er et automationshus med vægt på software. På det seneste har virksomheden også fået mange opgaver inden for installering og opsætning af kollaborative robotter, og det forventer Steffan Cidlik vil fortsætte i hele 2021.

- Vi har fokus på software-udvikling, og så finder vi samarbejdspartnere til el og mekanisk konstruktion, siger han.

Selv er han uddannet automationsteknolog og har 15 års erfaring med automation. Tidligere var han ansat hos Eltronic i Hedensted. Men i 2017 startede han sit eget firma Definitions.

Nyt navn

Firmaet planlægger i øvrigt at skifte navn i februar til DEFX.

- Vi skifter navn i forbindelse med en rebranding af firmaet og en synliggørelse på de sociale medier, siger Steffan Cidlik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.284