23948sdkhjf

Teknologisk Institut sælger svensk datterselskab

Teknologisk Institut har siden 2003 ejet datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige (TI AB), som har en mere end 100-årig historik som kursus- og konferencevirksomhed i Sverige. 

 TI AB har igennem de seneste år været igennem en både markedsmæssig og organisatorisk udvikling, hvor aktiviteterne har fået mindre sammenhæng med de tilsvarende aktiviteter i Danmark. Instituttet har – ikke mindst grundet corona – derfor kigget på en yderligere fokusering af hovedopgaverne. 

 - Frasalget af TI AB gældende fra 1. januar 2021 sker efter fælles aftale med de to ledende kræfter i TI AB. Frasalget sker med alt mulig tillid til, at det nye ejerskab er det rette til at fortsætte den udvikling af kursus- og konferenceforretningen, som har været i fokus de seneste år, siger Juan Farré, administrerende direktør ved Teknologisk Institut, i en pressemeddelelse.

Det nye ejerskab består af duoen Josua Falck, der siden 2018 har bestredet posten som administrerende direktør for TI AB, og Birgitta Olausson Korpi, der har været økonomichef ved TI AB sammenlagt 19 år i perioden fra 2001-2007 og igen fra 2008 til nu.

- Visionen er fortsat at være en af de største leverandører til det professionelle marked inden for kursus- og uddannelsesvirksomhed i Sverige. Kernen i dette er fortsat at tilbyde et solidt kursuskatalog, interaktiv online undervisning og konferencer. Vores drive er nu som før at levere uddannelse, som giver effekt og fremdrift for den enkelte og for virksomheder. Og vi vil fortsat være kendt som den kursus- og konferenceleverandør i Sverige, som kontinuert og i høj kadence tilpasser udbuddet af kurser til de uddannelsesbehov, som opstår, siger Josua Falck og Birgitta Olausson Korpi.

Selskabet har fortsat kontorer i Stockholm og Göteborg og vil drive virksomheden videre under navnet SIFU AB.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.129