23948sdkhjf

Zinser træder på speederen i Danmark

Den tyske producent af skæremaskiner, Zinser, opruster i Danmark. Det sker ved at indlemme en gammel kending i organisationen.

Claus Niebuhr er således blevet ansat som ansvarlig for det nordiske marked.

Tidligere agent for Zinser i Danmark

Og han er ganske godt bekendt med de tyske maskiner. Claus Niebuhr er nemlig tidligere ejer af Dancut-System, der gennem en årrække havde Zinser-agenturet i Danmark. Virksomheden blev imidlertid solgt i 2010, og siden har Zinser stille og roligt tabt markedsandele i Danmark.

Nu vil tyskerne imidlertid gerne tilbage, og det skal Claus Niebuhr stå i spidsen for.

- De har henvendt sig, fordi salget af nye maskiner på det skandinaviske marked ikke har været tilfredsstillende, forklarer Claus Niebuhr.

- Vi vil gerne være synlige igen og fortælle, at vi investerer og lægger fokus på Skandinavien, for tidligere har specielt Danmark været et vigtigt område for Zinser, tilføjer han.

Opbygger forhandlernetværk

Zinser har allerede en forhandler i Norge, og planen er, at man også vil finde en i Sverige. Claus Niebuhr selv kommer så til at stå for det danske marked.

- Vi har stadig masser af gode kunder i Danmark, som for eksempel Staalservice Jelling, Ollerup Maskinfabrik, Unisteel og AH Industries, og vi har også en forhandler, Jydsk Værktøj, som primært sælger forbrugsvarer som plasma og sliddele til de her maskiner, siger Claus Niebuhr.

Samarbejdet med Jydsk Værktøj fortsætter uændret på forbrugsvarerne, og så er det ellers planen, at Claus Niebuhr skal booste salget af maskiner.

Han har allerede været i gang i et par måneder og er blevet godt modtaget hos kunderne.

- Vi startede officielt 1. oktober og har allerede flere seriøse tilbud ude, som vi er i gang med at forhandle. siger han.

Tysk kvalitet

Claus Niebuhr er ikke i tvivl om, at der er en efterspørgsel efter de tyske maskiner på det danske og nordiske marked.

- Vi bygger alting selv. Vi har ikke nogen Kina-produktion. Vi værner om de gamle dyder om, at vi bygger og udvikler hjemme. Vores fordel er, at vi har et maskinprogram, som ikke kun indeholder standardmaskiner. Vi bygger det specifikt til, hvad kunden ønsker. Vi udvikler selv vores egen software, som vi startede sammen med Force Instituttet, så har kunden et specifikt ønske, så gør vi det for ham. Det betyder, at vi ikke er de største og nok heller ikke dem, der sælger flest maskiner om året, men vi har masser af specialopgaver, forklarer han.

Bedre service

Han nævner også en anden konkret fordel ved, at Zinser nu er fysisk til stede på det danske marked igen.

- Så er det også vigtigt at nævne, at vi er tilbage med servicen, for det har hængt i alle de år. Udover mig har vi tre mand i Norge og en enkelt mand i Sverige. Og så har vi egne folk i Holland, Belgien og det område, og så en stor serviceafdeling i Tyskland. Så hvis en kunde i Danmark har et behov, og jeg ikke kan komme, kan vi for eksempel hente en servicetekniker i Norge, slutter Claus Niebuhr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094