23948sdkhjf

Ny storordre til Carsoe

Den nye reje- og helleflyndertrawler til Ocean Prawns, der får en fangstkapacitet på 1.200 tons, bliver udstyret med den nyeste teknologi i en komplet Carsoe-fabrik med to proceslinjer.

De to sideløbende linjer sikrer, at fangsten hurtigt og effektivt bliver bearbejdet, frosset og pakket.

Udover udstyr som rejekogere og en separat helleflynder-fabrik, indeholder anlægget også to store autofrysere til hurtig nedfrysning af fangsten, så kødets friskhed og kvalitet bliver bevaret.

Når fangsten er frosset i blokke, bliver den automatisk sendt videre til palletering, hvor rejer og helleflynder bliver sorteret og palleteret separat i ”rene” paller. Det betyder, at der ikke er behov for yderligere manuel sortering i lastrummet eller på land. Når trawleren kommer i land, er fangsten bearbejdet, frosset, pakket og klar til at bliver sendt videre.

Et langvarigt samarbejde

Fiskeflåden fra Ocean Prawns er godt kendt hos Carsoe, som har stået for ombygninger, service og vedligehold på flåden i de seneste 30 år. Det indgående kendskab til fabrikkerne og forretningen er en af grundstenene i det fortsatte samarbejde.

- Det er faktisk den tredje Ocean Prawns trawler, vi udstyrer med et komplet fiskeprocesanlæg, hvis vi også tæller de skibe med, som blev leveret tilbage i Carnitech-tiden. Vi har stadig nogle af de samme folk fra dengang, der også skal arbejde på udstyret til den nye Ocean Prawn trawler, fortæller CEO hos Carsoe, Mikkel Jacobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094