23948sdkhjf

Hydra-Comp skifter direktør og rokerer i ledelsen

Hydraulikspecialisten med hovedsæde i Skive ændrer i organisationen for at geare sig til fremtiden. Den afgående direktør betegner rokaden som et rettidigt generationsskifte

Den hidtidige direktør og stifter af Hydra-Comp, Jørgen Jacobsen, ønsker at træde et skridt tilbage og overlade ledelsen af virksomheden til yngre kræfter. Han fortsætter som senior salgstekniker og formand for bestyrelsen.

Den nye direktør er hentet internt og hedder Rasmus Jacobsen. Han har gennem de sidste seks år bestredet stillingen som regnskabschef hos Hydra-Comp. Selvom de har efternavnet tilfælles, er den nye og den gamle direktør ikke i familie. Alligevel betegner Jørgen Jacobsen omrokeringen som et rettidigt generationsskifte.

- Det er tid til at lade yngre kræfter komme til. Rasmus kender virksomheden indgående og har været medejer siden 2017. Han har kompetencerne til at drive os fremad. Jeg ønsker stadig at være en aktiv del af Hydra-Comp, men vil gerne fokusere på salgsarbejdet. Det ønske har bestyrelsen efterkommet, siger Jørgen Jacobsen.

Flere muligheder skal udnyttes

Den nye direktør glæder sig til udfordringen. Rasmus Jacobsen blev tilknyttet Hydra-Comp i 2014, og har beskæftiget sig med virksomhedsdrift gennem hele sit arbejdsliv.

Han føler sig godt klædt på til den nye arbejdsopgave, og understreger, at der stadig er mange perspektiver for hydraulikspecialisten med afdelinger i Skive og Kolding.

- Vi skal fortsat konsolidere os på det danske marked. Fusionen med Hydropac i 2019, og overtagelsen af Caverions hydraulikaktiviteter i 2020, har givet os flere muligheder. Dem skal vi blive endnu bedre til at udnytte og samtidig blive skarpere på eksportmarkedet, især i Norge. Strategien ligger klar, og nu skal den eksekveres. I den forbindelse er det oplagt at foretage rokeringer i organisationen for at være optimalt rustet til fremtiden, siger Rasmus Jacobsen.

Ny salgschef og ny teknisk chef

Han hentyder til, at salgschef og medejer Claus Lanner ønsker at tilbringe mere tid ”i marken”, og dedikere sig 100 procent til salgsarbejdet. Han bliver fremover, ligesom Jørgen Jacobsen, senior salgstekniker.

Ny salgschef bliver Jesper Frederiksen, der indtil nu har haft ansvaret for Hydropac-aktiviteterne i Kolding sammen med Flemming Nielsen. Begge blev en del af ejerkredsen i forbindelse med fusionen forrige år.

Man opgraderer også på det tekniske felt, da Jesper Byskov Gjørup er udnævnt til ny teknisk chef. Han har været i Hydra-Comp siden 2005, og den afgående direktør betragter ham, som en vigtig del af ”generationsskiftet”.

- Jesper er en af kulturbærerne i Hydra-Comp. Han har været her næsten lige så mange år, som jeg selv, men han har alderen med sig. Med ham i spidsen for den tekniske afdeling kan vi lægge yderligere til vores kompetencer, når det gælder udvikling og opbygning af komplekse hydraulikløsninger til de forskellige kundegrupper, siger Jørgen Jacobsen.

Bestyrelsen i Hydra-Comp består fortsat af bestyrelsesformand Jørgen Jacobsen, direktør Rasmus Jacobsen, Flemming Nielsen, Jesper Frederiksen, Hanne Kloster og Claus Lanner.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109