23948sdkhjf

Nyt om navne: Eagle Scandinavia dobler op på salg og service

På salgssiden har den danske forhandler af fiberlasere fra polske Eagle ansat John Thura, der kommer fra en stilling som sælger hos Bystronic. Tidligere havde han en lignende stilling hos Amada.

I alt ti år har John Thura, der er uddannet værktøjsmager og siden har bygget en maskiningeniøruddannelse ovenpå, arbejdet med salg af blandt andet laserskæremaskiner.

- Nu skal han ikke kun ud at tilbyde markedets mest kraftfulde og effektive maskine, men også en helt ny form for værdikæde, hvor kunden er i fokus, siger direktør for Eagle Scandinavia, Kim Glad.

John Thura skal hovedsageligt dække Sjælland og Sydsverige, mens salgschef Peter Aarø primært skal tage sig af Jylland og Fyn.

Nye veje på service

På servicesiden har Eagle Scandinavia ansat Slawomir Palka. Han kom til Danmark fra Polen for 16 år siden, da han fik job som svejser hos Stenhøj. Senere skiftede han job til GS Eurolaser, hvor han arbejdede som operatør og lærte at arbejde med software til laserskæremaskiner.

Slawomir Palka er i gang med intensiv fiberlaser-uddannelse, hvoraf der er programsat flere ophold hos den polske producent. Derudover ”deler” Eagle Scandinavia en servicetekniker med en kunde. Kim Glad vil fremover koncentrere sig mere og mere om de administrative funktioner.

- Hvor eftermarkedet tidligere har været særdeles lukrativt for maskinproducenterne, går vi nye veje og siger, at 80 procent af al service kan klares online. De sidste 20 procent er service og reparationer af de vitale dele. I dag kan alle bygge en fiberlaser, den afgørende viden ligger på produktudvikling og software, forklarer Kim Glad, der har ambitioner om endnu mere vækst i de kommende år:

- Det danske marked ser fornuftigt ud, men mulighederne er endnu større i Sverige. Vi forventer senere på året at ansætte flere sælgere samt serviceteknikere til det svenske marked, siger Kim Glad.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078