23948sdkhjf

Nordjyder har sat sig på særlig niche

Blandt hydrauliske systemer til vindmølleindustrien og testudstyr til Danfos Power Solutions har Serman & Tipsmark også udstyr til noget meget mere jordnært. For Brønderslev-virksomheden med over 40 ansatte leverer fyldeudstyr til 95 procent af den danske leverpostej-produktion, skriver Nordjyske.dk.

Til leverpostej-produktion bruges en fødevaregodkendt pumpe, der pumper leverpostejen rundt og fylder dem i bakker, inden den bages. Nogle fødevareproducenter laver det i portioner på 1200-1300 liter af gangen.

- Det kan laves med en halv times mellemrum, så det går stærkt med at dosere det ned i bakker, fortæller salgschef Per Kristoffersen, til Nordjyske.dk.

Han oplyser også, at bakkerne fyldes med en nøjagtighed på to gram.

Nu ønsker virksomheden at brede sig mere indenfor fødevarebranchen kommer af flere grunde.

- Vi forventer, at vi kan udvikle os og få nogle flere ordrer, og at vi kommer ind på nye markeder. Man kan sige, at når vi har 95 pct. af markedet herhjemme, så er det nok lidt svært at dyrke det mere i hvert fald indenfor leverpostej. Vi håber, vi kan løfte omsætningen ved at komme til udlandet, forklarer salgschefen til Nordjyske.dk. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093