23948sdkhjf

OnRobot henter 185 millioner til at fortsætte vækstrejsen

OnRobot har fået en ny kapitalindsprøjtning på 185 millioner kroner, der kommer fra både eksisterende og nye investorer. 35 nye investorer, heriblandt Vækstfonden og den Europæiske Investeringsbank er kommet med ombord.

Investeringen fra Vækstfonden og den Europæiske Investeringsbank er en del af et investeringssamarbejde, der blev indgået i slutningen af 2019, og som skal være med til at sikre kapital til virksomheder med stort vækstpotentiale. 

Og de nye penge er vigtige for, at OnRobot kan beholde og udvikle sin position på et verdensmarked i hastig udvikling.

- Millioner af virksomheder står på spring til at automatisere for at sikre deres konkurrenceevne på det globale marked. Fremstillingsindustriens forsyningskæder bliver gentænkt i vid udstrækning, og det stiller øgede krav til automatisering, når det skal blive rentabelt at producere i lande med højere lønomkostninger og et mindre udbud af relevant arbejdskraft. Derfor udvikler vi i OnRobot teknologier, der kan automatisere 80-85 procent af alle de typiske arbejdsopgaver i en almindelig fabrik, siger Enrico Krog Iversen, CEO for OnRobot.

OnRobot har investeret massivt for at komme frem på verdensmarkedet. Og den nye investering falder således på et tørt sted, efter at det seneste årsregnskab viste et tab på næsten en kvart milliard.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125