23948sdkhjf

Akademiker satte ekstra gang i Techno Tool

Den vestjyske værktøjsproducent fik en akademiker på prøve i fire uger. Det blev så stor en succes, at akademikeren nu er fast tilknyttet virksomheden.
Akademikere har svært ved at finde job hos mindre og mellemstore industrivirksomheder. I Sydjylland har man igennem det EU-støttede projekt “Kompetenceudvikling og Innovation” valgt at tage tyren ved hornene, og som en del af projektet kan virksomhederne få en akademiker tilknyttet i fire uger til gennemførelse af et projekt. Det skriver Børsen.

En af de virksomheder, der valgte at gå med i projektet, er Esbjerg-virksomheden Techno Tool, der producerer værktøjer til plastindustrien.

Bedre ordreflow
Hos Techno Tool havde man problemer med koordinationen mellem hovedafdelingen i Esbjerg og virksomhedens fabrik i Malaysia. Det resulterede ganske enkelt i, at man ikke høstede de ventede synergier de to afdelinger imellem.

- Vi havde brug for en, der kom udefra og kunne kigge på os med friske øjne – og det kunne den ingeniør, som vi fik tilknyttet, siger produktionschef og medejer Claus Lauridsen til Børsen.

Han fortæller videre, at samarbejdet i dag kan aflæses i et bedre ordreflow og en mere strømlinet produktion. Faktisk var ordningen så stor en succes, at Techno Tool forlængede samarbejdet med yderligere 12 uger, og i dag er ingeniøren tilknyttet som ekstern rådgiver og konsulent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062