23948sdkhjf

Skjærbæk ruster stålvirksomheder til fremtiden

Både Hammerum Stainless og Richter Hansen fik underskud i 2010/2011. Nu er de to selskaber blevet fusioneret.
I 2010 overtog Erik Skjærbæk, der blev milliardær på salget af Svendborg Brakes, aktiviteterne i Richter Hansen Maskinfabrik, og sidste år overtog han ligeledes aktiviteterne i det konkurstruede Hammerum Stainless.

Nu er de to selskaber imidlertid blevet til et. I årsregnskabet for de to selskaber fremgår det, at Hammerum Stainless pr. 1. januar er blevet fusioneret ind i Richter Hansen A/S, der bliver det fortsættende selskab. Det samlede selskab havde ved årets begyndelse en samlet egenkapital på 14,6 mio. kr.

To gange røde tal
Regnskaberne for de to selskaber viser også, at 2010/2011 har været et år med udfordringer. Begge virksomheder er nemlig endt med røde tal på bundlinjen; Hammerum Stainless med et underskud før skat på 4,2 mio. kr., mens Richter Hansen tabte mere beskedne 73.517 kr.

Resultatet hos Richter Hansen er dog påvirket af ekstraordinære opstartsomkostninger på 3 mio. kr., og på den baggrund betegner ledelsen resultatet som tilfredsstillende. Resultatet i Hammerum Stainless betegnes imidlertid som utilfredsstillende.

Hammerum Stainless var beskæftiget med fabrikation af tanke i rustfri stål, mens Richter Hansen er specialiseret i fabrikation af produktionsanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063