23948sdkhjf

Rekord-omsætning hos Silhorko

Den østjyske producent af vandbehandlingsanlæg nåede i 2011 den højeste omsætningsniveau nogensinde.
Omsætningen på koncernniveau for 2010/2011 endte med en stigning på ca. 20 % i forhold til året før og nåede op på knap 310 mio. kr. Samtidig steg koncernens resultat fra 18 mio. kr. til godt 28 mio. kr.

- I 2011 har vi, udover i Danmark, leveret nye vandbehandlingsanlæg til drikkevand i andre europæiske lande, men også så forskelligartede steder som Nigeria og Kamtjatka, som er den største halvø i Østasien. Der har været mange spændende projekter i 2011, og de gode takter synes at fortsætte i 2012. Det er dog for tidligt at sige, hvordan resten af året udvikler sig – men vi er positive realister, siger administrerende direktør Torben Buhl.

Mangler kvalificeret arbejdskraft
Den positive udvikling kan, ifølge virksomheden, henføres til flere forhold, som alle tager afsæt i virksomhedens kerneforretning. Silhorko udvikler og producerer vandbehandlingsanlæg inden for drikkevand og teknisk vand. Vandbranchen dækker over et enormt vækstpotentiale, som Silhorko vil forfølge. Det sker dog ikke uden hårdt arbejde, og der er brug for ekstra hænder og hjerner.

- Det er svært for os at tiltrække arbejdskraft med de fornødne kvalifikationer, såvel faglige som personlige. For at kunne skabe værdi for kunderne er det vigtigt at forstå kundernes behov og ikke mindst være i stand til at finde frem til den helt rigtige løsning i første forsøg. Vi har lige for tiden især brug for dygtige ingeniører i vores salgsafdeling inden for teknisk vand samt i konstruktions- og udviklingsafdelingen, forklarer Torben Buhl.

Silhorko har 98 ansatte i Danmark med udvikling, konstruktion og produktion i Stilling ved Skanderborg. Salget foretages af 21 salgskontorer i 13 lande, hvor selskabet har 156 ansatte. På koncernniveau giver det i alt 254 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079