23948sdkhjf

Nordjysk stålvirksomhed klar til CE-mærkning

Sundby Trapper er blevet certificeret efter EN 1090-1, og har derfor som én af de første virksomheder i Danmark retten til at CE-mærke trapper og altaner.
Baggrunden for certificeringen er resultatet af byggevaredirektivet, der kræver, at byggekomponenter i stål og aluminium skal CE-mærkes fra den 1. juli 2014. For at kunne udføre denne CE-mærkning, skal virksomheden være certificeret iht. EN 1090-1.

Sundby Trapper har arbejdet i ca. et år med at beskrive processerne. Direktør Søren Iversen understreger, at virksomheden ikke har ændret sine processer, men udelukkende beskrevet de processer, som man altid har arbejdet med

Sundby Trapper valgte Intertek Danmark som certificerende organ. Valget er sket primært på baggrund af auditors såvel praktiske, som teoretiske kompetence.

- Det er vigtigt, at auditor har en stor praktisk viden indenfor svejsning og er i stand til at omsætte standardens krav, så vi ikke får indført processer, der ikke skaber merværdi for produktet og dermed vore kunder, udtaler Søren Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078