23948sdkhjf

Branchefolk står bag: Ny gyllevogns-producent skyder op på Mors

Mors har igen fået en gyllevognsproducent. Navnet er Votech og er opstået på Limfjordsøen, efter AP Gyllevogne gik konkurs tidligere på året.

Gyllevognene, der bliver grå, vil allerede kunne ses på danske marker til foråret 2021.

- Vi kan se et marked for Votech, hvor vi kan tilbyde en gyllevogn, som ingen andre kan, siger medindehaver Per Larsen, som sammen med Lars Nygaard og Thomas Boll er bagmændene bag Votech, i en pressemeddelelse.

Alle tre er kendte branchefolk og har stor erfaring inden for både produktion og salg af landbrugsmaskiner - ikke bare i Danmark, men også i udlandet.

Fortid hos AP Gyllevogne

Administrerende direktør er Lars Nygaard og teknisk medarbejder er Thomas Boll.

Ifølge Nordjyske.dk har begge en fortid i AP Gyllevogne, hvor Lars Nygaard en overgang var medejer og daglig leder. Ejerkredsens tredjemand er Per Larsen, der er administrerende direktør i Ingemann Larsen, der var AP Gyllevognes største aftager og forhandler.

Gyllevognen bliver et resultat af en række underleverandør, som netop er specialister på hvert sit område, og det hele samles dermed i samleprocessen, som man selv tager sig af hos Votech, der får adresse hos Ingeman Larsen i Mollerup på Mors.

Skræddersyet til kunderne

Thomas Boll er teknisk tegner og manden bag de tekniske løsninger på Votech-gyllevognene. - Vi begyndte med et blankt stykke papir og har udviklet en helt ny gyllevogn med unikke løsninger, som vi ser meget frem til at præsentere, siger han.

Lars Nygaard supplerer, at man har lyttet til markedet og ud fra de betragtninger udviklet en gyllevogn.

- Vi kigger på hver enkelt kunde og kommer med en løsning, som dækker netop deres behov. Det betyder, at vi ikke har et produktprogram med faste størrelser på gyllevognene, men i stedet et produktprogram, med faste del-komponenter og modulopbygninger, som dels giver en strømlinet produktion og dels skræddersyet løsninger til vores kunder, siger Lars Nygaard.

Der bliver i første omgang også udelukkende fokus på vognene, da man ikke vil begynde en produktion af redskaber til gyllevognene.

Forhandler er på plads

Per Larsen fortæller, at man ikke skal ud og finde forhandlere i Danmark og Sverige for at få en landsdækkende salg og servicering af gyllevognene.

Maskinforretningen Ingemann Larsen, som indtil for nyligt havde forhandling og servicering af et andet gyllevognsmærke, vil blive landsdækkende forhandler af Votech i både Danmark og Sverige. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.198