23948sdkhjf

Nu kobler vejecellen lettere op

Eilersen Electric er klar med nye programblokke for integration af digitale vejesystemer med EtherNet IP og Profinet interface.

Eilersen er producent og global leverandør af digitale vejeceller, vejeterminaler, vægte og vejeløsninger til industrien.

Eilersen har siden 1969 udviklet, fremstillet og leveret industrielle vejesystemer baseret på den patenterede kapacitive teknologi.

Eilersen Electric peger på, at de nye programblokke vil gøre det endnu lettere og hurtigere at interface Eilersens digitale vejeceller til Rockwell og Siemens baserede systemer.

Dermed kan maskinbyggere og integratorer kan nu konfigurere, idriftsætte samt udnytte alle data fra de digitale vejeceller.

Som en del af løsningen tilbyder Eilersen dokumentation, som beskriver, hvordan man konfigurerer, kalibrerer og optimerer vejemodulet fra Eilersen ved hjælp af programblokken.

Skærmbillede med funktioner

Det primære skærmbillede kan benyttes til fejlsøgning og kalibrering af vejesystemet, hvor det udnyttes, at vejesystemet er baseret på digitale vejeceller.

De digitale vejeceller giver mulighed for visning af vægt og status for hver vejecelle samt vejecellens serienummer og max kapacitet.

Skærmbilledet indeholder desuden en funktion for kalibrering af vejesystemet, oplyser Eilersen Electric.

Programblokken til Rockwell inkluderer Add on Instruction (AOI) software designet til hurtig integrering til Rockwell Automation Studio 5000 Logix Designer.

Desuden medfølger faceplates til både Studio 5000 View Designer, Factory Talk View Machine Edition (ME) samt for Factory Talk Site Edition (SE).

Eilersen har i dag installationer i mere end 90 lande verden over. Specielt virksomheder inden for logistik, fødevare- og farmaceutisk, kemisk og offshore industri gør brug af pålidelige vejeløsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078