23948sdkhjf

Hydraulik-partnerskab bliver styrket

AVN Hydraulik er nu “Certified Excellence Partner” for Bosch Rexroth

Baggrunden er, at AVN Hydraulik i mange år haft et tæt samarbejde med hydraulikproducenten Bosch Rexroth, og det samarbejde bliver nu officielt i form af en partneraftale.

Det oplyser AVN Hydraulik i en pressemeddelelse.

Med udnævnelsen “Certified Excellence Partner” indgår AVN Hydraulik i Bosch Rexroth partnernetværk og kan derigennem tilbyde kunderne salg, rådgivning, service og reparation af hydrauliske komponenter, produkter og reservedele fra Bosch Rexroth til mobilhydraulik og industrihydraulik.

AVN Hydraulik oplyser, at certificeringen bygger på, at AVN Hydraulik har fuld kontrol over processer omhandlende vedligehold, on-site service, projektplanlægning og teknisk support med mere af partnerens produkter og systemer.  

For direktør Michael Lindberg fra AVN Hydraulik er udnævnelsen som ”Certified Excellence Partner” en stor anerkendelse.

- Udnævnelsen er et bevis på, at vi sikrer vores hydraulikkunder de absolut bedste komponenter og reservedele af højeste kvalitet fra én af verdens største hydraulikproducenter, siger han.

- Det er samtidig en anerkendelse af den måde, som vi driver vores hydraulikforretning på. Vores kunder er vores hovedfokus, og derfor har vi også opkøbt flere hydraulikfirmaer for netop at kunne servicere kunderne lokalt via vores egne værksteder i Brøndby, Odense, Esbjerg og Aalborg, fortsætter Michael Lindberg.

AVN Hydraulik råder sammen med AVN Hydropower og BB Hydraulik over 70 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079