23948sdkhjf

Tilfredsstillende resultat hos Nicholaisen

Service- og maskinleverandøren Nicholaisen A/S kom ud af 2011 med et overskud på 2,6 mio. kr. før skat, hvilket ledelsen er godt tilfreds med.
Trods et år præget af svære markedsvilkår lykkedes det den ejerledede virksomhed Nicholaisen A/S at øge aktivitetsniveauet i 2011.

De seneste to år er det gået støt og roligt fremad med overskud og konsolidering af egenkapitalen – en udvikling, der skaber grobund for, at der igen i år kan foretages nye investeringer i udvikling af forretningsområder, der kan forbedre kunders konkurrenceevne.

- Der er ingen tvivl om, at den danske industri har været udfordret de seneste par år, og markedsforholdene formodes også i 2012 at være omskiftelige. Men i en verden, hvor forandringer sker med større og større hastighed, udfordres kundernes kreativitet og lyst til innovation, og det er elementer, som hjælper Nicholaisen til at udvikle nye forretningsområder, siger administrerende direktør Jesper Nicholaisen.

Medejer Thomas Biehl tilføjer:

- Vi mener ikke at udsigterne for industrien er så dystre, som de ofte bliver gjort til. Udfordringerne er mange, men vi oplever trods alt vækst på alle forretningsområder, og det er en super spændende udvikling, siger han.

Nicholaisen A/S er en danskejet virksomhed, som leverer og servicerer maskinanlæg til træ -, plast- og aluminiumsindustrien; primært indenfor facade- og plademøbelindustrien. Virksomheden er grundlagt af Niels Nicholaisen i 1993, som løbende har opbygget et stort netværk af nære kunder og samarbejdspartnere. I juni 2011 overlod Niels Nicholaisen roret til Thomas Biehl og Jesper Nicholaisen og indtager i dag en rolle som mentor, konsulent og sparringspartner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094