23948sdkhjf

Esab og Howden solgt til amerikanere

Colfax Corporation har overtaget Charter International plc, som ejer Esab og Howden.
Colfax Corporation, som ligger i Fulton i Maryland, er et alsidigt industrielt produktionsfirma, som er noteret på New York Stock Exchange.

- Vi er meget begejstrede over det fremtidige potentiale og de forbedrede muligheder, som denne overtagelse kan give Esab, siger Clay Kiefaber, administrerende direktør i Colfax.

- Colfax Corporation er et førende produktionsfirma med et veldokumenteret driftssystem – det såkaldte Colfax Business System – og et fast fokus på vore kunders behov samt udvikling af stærke brands. Dette er et perfekt udgangspunkt for Esab, som indtager en global førerposition i svejsebranchen – en position, som er opnået ved opbygning af stærke relationer med kunder og ved at skabe et brand, som er anerkendt verden over, fortsætter han.

Esab beskæftiger flere end 8.500 personer over hele verden. Virksomheden har salgs- og supportlokationer i 80 lande samt 26 lokationer med produktionsfaciliteter fordelt på fire kontinenter. I Danmark har Esab salgskontor i Kolding.

Howden udvikler og producerer luft- og gashåndteringsudstyr. Virksomheden blev grundlagt for mere end 150 år siden og beskæftiger i dag mere end 4.200 medarbejdere i 17 lande. I Danmark har Howden fabrik i Næstved.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078