23948sdkhjf

Broen Lab forventer vækst i Danmark

Et øget fokus på forebyggelse af arbejdsulykker på danske arbejdspladser skal sikre yderligere fremgang for den fynske koncern.
Til sommer offentliggøres en omfattende rapport om arbejdsskader og –ulykker på danske arbejdspladser, og det forventer Broen Lab bliver startskuddet til en opgradering af sikkerheden i virksomhederne. Det skriver Børsen.

Broen Lab er blandt verdens førende leverandører af akut nødudstyr, og direktør Jesper Torp øjner derfor gode vækstmuligheder på hjemmemarkedet i de kommende år.

- I forhold til at disponere over akut nødudstyr på arbejdspladserne er Danmark klart et uland sammenlignet med vores skandinaviske naboer, siger Jesper Torp til Børsen.

Han håber, at lanceringen af rapporten følges op af lovændringer, der påbyder virksomhederne at investere i akut nødudstyr.

Med det øgede fokus på området forventer Jesper Torp også skærpet konkurrence i de kommende år. Han er dog fortrøstningsfuld, idet Broen Lab har en række certificeringer, der gør dem konkurrencedygtige på det globale marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093