23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Arbejdsmiljørådet
Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen har udpeget tidligere direktør for Personalestyrelsen, Lisbeth Lollike, til formand for Arbejdsmiljørådet. Hun efterfølger Leo Bjørnskov, der har været formand i fire år og derfor stopper.

Arbejdsmiljørådet er et forum, hvor arbejdsmarkedets parter drøfter og samarbejder om at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø på danske arbejdspladser.

Balluff
Peter Neldorf Petersen er tiltrådt som administrerende direktør for Balluff´s datterselskaber i Danmark og Sverige.

Balluff er en af verdens førende leverandører af intelligente sensorer til industrielle applikationer, herunder RFID teknologi.

Bureau Veritas Certification Denmark A/S
Jacob Færgemand Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Bureau Veritas Certification Denmark A/S i stedet for Andrew Mark Kirkby (kilde: BIQ).

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering inden for byggeriet og alle dele af industrien.

Cimbria Bulk Technology A/S
Åsa Christina Hallert, Ole Torbjørn Toftdahl Olesen og Sven Asbjørn Toftdahl Olesen er indtrådt i bestyrelsen hos Cimbria Bulk Technology A/S i stedet for Esther Riise Svendsen, Tommy Waldemar Cosedis Holting, John Albert Gustafsson og Lisbeth Dahl Jensen (kilde: BIQ.dk).

Cubic-Modulsystem A/S
Stig Bent Behrensdorff og Jesper Fristrup er indtrådt i bestyrelsen hos Cubic-Modulsystem A/S (kilde: Børsen).

Cubic-Modulsystem A/S producerer og leverer af modulsystemer for konstruktion af elektriske kapslinger og lavspændingstavler.

Cylindric Denmark A/S
Olav Brøchner, Niels Anker Hansen og Claus Berner Nielsen er alle indtrådt i bestyrelsen hos Cylindric Denmark A/S i stedet for Bent Lærche, Per Hou Christensen, Preben Devantier Dürr, Sigfred Steen Hansen og Johannes Rosdahl Kristiansen. Olav Brøchner er samtidig udnævnt til bestyrelsesformand (kilde: Børsen).

Cylindric Danmark A/S producerer og leverer LPG flasker og letvægts stålbeholdere.

Djuma Industri A/S
Ib Meldgaard Møller har overtaget ejerskabet af Djuma Industri A/S efter Benny Behrens.

Djuma Industri A/S er en virksomhed med mange års erfaring i professionel overfladebehandling.

Knud Hansen A/S
Torben Toftdahl Olesen og Allan Jensen Vestergaard er indtrådt i bestyrelsen hos Knud Hansen A/S i stedet for Preben Terp-Nielsen (kilde: Børsen).

Knud Hansen A/S leverer blandt andet køleanlæg, presenninger og kommunikationsløsninger til industrien

Maersk Container Industry A/S
Kim Fejfer og Lucas Vos er indtrådt i bestyrelsen hos Maersk Container Industry A/S i stedet for Morten Henrik Engelstoft og Søren Skou (kilde: BIQ.dk).

Maersk Container Industry A/S er global leverandør af transportcontainere.

Skako Concrete A/S
Henrik Østenkjær Lind er indtrådt i bestyrelsen hos Skako Concrete i stedet for Torben Nørgaard Hansen (kilde: Børsen).

Skako Concrete A/S producerer udstyr til betonindsutrien.

ThyssenKrupp Elevator A/S
Burkhard Eugen Schlenker, Tyskland, er indtrådt i bestyrelsen hos ThyssenKrupp Elevator A/S i stedet for Marcus André Ketter, Tyskland, og Helmut Karl Müller, Tyskland (kilde: Børsen).

ThyssenKrupp Elevator A/S sælger elevatorer, rulletrapper, rullefortove, lifte til bevægelseshæmmede og landgangsbroer til fly.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11