23948sdkhjf

Seco Tools føjer Turbo 16-hjørnefræser porteføljen

På grund af det stadigt stigende pres for at øge produktiviteten og holde forarbejdningsomkostningerne nede er sikre processer og lang værktøjslevetid vigtigere end nogensinde før.

Den nye Turbo 16 fra Seco Tools lever ifølge producenten op til begge krav.

Et jævnt skæreforløb og lave skærekræfter medfører reduceret strømforbrug og værktøjsslid. Det betyder, at værktøjets levetid ifølge Seco Tools kan øges med op til 130 procent.

Turbo 16 giver også en høj produktivitet. Den usædvanligt tætsiddende fortanding på udvalgte fræsere øger materialefjernelsestakten markant med helt op til 50 procent. Et omfattende udvalg af slebne og direkte pressede skær giver Turbo 16 en høj fleksibilitet. Selve fræserne er fremstillet af korrosionsbestandigt værktøjsstål, har intern kølemiddelforsyning og spænder fra 25 mm til 250 mm (efter britisk målestandard tilbydes diametre fra 1 til 6 tommer). De er kompatible med en lang række grænseflader og roterende standardholdere.

Skærene er de første produkter fra Seco Tools, som har Data Matrix-tags. Det er scanningskoder, der indeholder produkt- og partioplysninger, og de kan aflæses af den nye Seco Assistant-app til smartphones.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078