23948sdkhjf

Ny direktør tager over hos Hydraulico

Bjarne Ravn Sørensen er i november tiltrådt som ny administrerende direktør hos den østjyske producent af hydrauliske anlæg.

Han overtager posten efter medejer Torkild Salling.

Bjarne Ravn Sørensen kommer senest fra en stilling som administrerende direktør hos Agramkow Fluid Systems og har tidligere haft ledende stillinger hos Eltronic og Vestas.

- Den erfaring, jeg bidrager med, er selvfølgelig min internationale erfaring og så det at være med til at få virksomheder til at vokse, og i det her tilfælde en organisk vækst, som vi kigger ind i, siger Bjarne Ravn Sørensen til Metal Supply.

Vækst kommer dermed til at stå højt på dagsordenen hos Odder-virksomheder.

- På den korte bane er det selvfølgelig at komme sikkert igennem den her corona-situation og komme positivt på den anden side af det. Det ser egentlig meget positivt ud. Her i 2020 har der været en god ordrebeholdning, da vi gik ind i coronakrisen, så det er klart, at den har vi positiv effekt af lige nu. Vi har rygende travlt for at sige det rent ud, lyder det fra Bjarne Ravn Sørensen.

Når der er ro på corona-fronten, er han dog klar til at træde på speederen, og det kommer blandt andet til at ske uden for Europa.

- Vi har udpeget nogle vækstmarkeder, blandt andet USA. Så det er noget af det, vi gerne vil fokusere noget mere på fremadrettet. Vi har egentlig været på det amerikanske marked tidligere, men har egentlig fra finanskrisen trukket os lidt tilbage og er ligesom på vej tilbage igen. Vi ser virkelig nogle muligheder i det amerikanske marked og vil derfor gøre det mere intensivt i det marked, forklarer Bjarne Ravn Sørensen.

Om der bliver tale om at etablere et decideret datterselskab i USA eller sælge gennem partnere er endnu ikke fastlagt.

- USA er stadig et stort marked, så jeg tror, der kan være plads til begge dele, konstaterer Bjarne Ravn Sørensen.

Samtidig med direktørskiftet har Hydraulico også skiftet ud i bestyrelsen, hvor Torkild Salling ligeledes har trukket sig. I stedet er Jens Spaabæk Salling og Lise Spaabæk Salling Stokkebro trådt ind i bestyrelsen.

- Torkild har rigtig mange ting kørende, også ting der ikke har noget med Hydraulico at gøre, og dem vil han gerne hellige sig i den kommende periode. Så han trækker sig også ud af bestyrelsen og er heller ikke en del af den daglige drift, så der er et generationsskifte på vej der, forklarer Bjarne Ravn Sørensen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.159