23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny landechef til Eaton

Den globale power management-virksomhed Eaton har ansat Nick Luitwieler, 55 år, som ny landechef i Danmark.

Han er hentet internt i Eaton, hvor han de seneste 12 år har bestredet flere positioner, blandt andet som interim general manager i Israel, director for pricing i Europa, Mellemøsten og Afrika og acquisition integration leader og sales director for Benelux. Senest kommer han fra Eatons Commercial Policy-team med ansvar for EMEA-regionen.

Nick Luitwieler skal skabe de rette rammer og retning for, at Eaton i Danmark kan vokse. Han vil også lede den vertikale salgsindsats af komponenter i Norden med særligt fokus på partnerskaber på tværs af branchen.

- Eaton i Danmark har allerede en bred produkt-, løsnings- og service-portefølje. Vores fokus fremover vil være på at styrke vores organisation og strømline vores samarbejde med vigtige partnere for at udvide vores position på markedet. Blandt andet vil vi teame op med vores nordiske region for at opnå driftsfordele, siger Nick Luitwieler.

Nick Luitwieler har en mastergrad i business administration og en bachelorgrad i electrical engineering fra The Royal Dutch Navy.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094