23948sdkhjf

Nyt om navne: Carsoe udvider direktionen

Henrik Rise Christensen er blevet ansat som ny head of production & supply chain på Carsoes danske hovedkontor i Aalborg og indtræder samtidig i direktionen.

Han har arbejdet i hæren i 10 år og hos MAN Energy Solutions i de seneste 12 år, hvor han har besiddet poster som operations manager og head of pProduction både i Danmark og udlandet.

I sin nye rolle bliver Henrik Rise Christensen ansvarlig for Carsoes produktion i Aalborg samt operationel planlægning og indkøb.

- Jeg har haft lignende stillinger tidligere, og dette job fangede min interesse. Det var simpelthen for spændende til, at jeg kunne sige nej, fortæller han, og fortsætter:

- Carsoe har en meget dynamisk organisationskultur med et stolt og positivt mindset og et smittende udviklingsdrive. Den medrivende rejse vil jeg være en del af.

I Henrik Rise Christensens planer for fremtiden er der tre klare fokusområder: Sikkerhed, processtyring og kvalitet. Han uddyber:

- Vi kan altid forbedre os, og inden for netop disse tre områder er der plads til kontinuerlige forbedringstiltag alt sammen med det mål for øje at skabe en bedre balance i vores arbejdsprocesser og stabilisere vores output.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094