23948sdkhjf

Rekordordre til Brimas

Horsenst-virksomheden har fået en forrygende start på 2012 med en rekordordre til laboratorievirksomheden Eurofins.
Den østjyske smede- og maskinfabrik Brimas har netop underskrevet den største ordre i virksomhedens historie.

Aftalen er indgået med laboratorievirksomheden Eurofins om levering og montering af 480 specialfremstillede klimakamre, som man anvender i laboratoriet, når man skal undersøge for afgasning af kemiske stoffer fra produkter.

Størst inden for afgasningstest
Eurofins er verdens førende laboratorievirksomhed inden for afgasningstest, og med den igangværende udvidelse vil virksomheden være den klart største på verdensplan – med en kapacitet der er mere end fire gange så stor som den næststørste aktør på markedet. Produktionschef Søren Junker Nielsen fra Eurofins udtaler

- Brimas er kendt for, at levere kvalitetsprodukter til aftalt tid og pris. Det er ufravigelige krav, som vi stiller til vores underleverandører - og den afgørende grund til, at vi gik i dialog med Brimas i projekterings- og tilbudsfasen.

- Herudover har det vist sig, at det koncept, som Brimas har, passer perfekt til vores måde at arbejde på. Brimas gik med det samme i dialog med os for, ”at give os et bedre produkt til en billigere pris” gennem produktudvikling. Processen og dialogen har hele vejen igennem været rigtig god, og vi glæder os til samarbejdet, uddyber han.

Forretningskonceptet virker
Produktionschef hos Brimas, Jakob Hansen, supplerer:

- Vi har haft et rigtigt godt 2011. Vi har erobret væsentlige markedsandele, men først og fremmest kan vi konkludere, at vores forretningskoncept fungerer perfekt. Vi har et ufravigeligt krav til alle ansatte, nemlig at de skal have en håndværksmæssig uddannelse inden for metalforarbejdning.

- Herudover opererer vi ikke med specialfunktioner, hverken på kontoret eller i produktionen. Det tiltaler kunderne, at de har en fast kontaktperson samtidig med, at projektlederen kan hjælpe med, at finde frem til den optimale produktionsmetode og produktudvikling. Det giver kunden en ekstra værdi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094