23948sdkhjf

OnRobot laver virtuel robotmesse

2.-3. december er OnRobot vært ved OnRobot Expo. Det skal ifølge arrangørerne være en ny global event om effektivt samarbejde mellem mennesker og robotteknologi på både små og større arbejdspladser.

Den virtuelle messe hos OnRobot er en reaktion på, at stort set alle andre robotevents er blevet aflyst eller udsat. Arrangørerne er lykkedes med at tiltrække prominente hovedtalere fra hele verden, mens udstillingen rummer livedemonstrationer af produkter og løsninger til kollaborative robotapplikationer, menneske-robot-samarbejde.

- Ledelsen i fremstillingsindustrien står over for alvorlige udfordringer her i 2020, og derfor tyer mange producenter til kollaborative robotapplikationer for at fremtidssikre deres produktion ved at gøre den mere robust og konkurrencedygtig. Vi tog initiativ til at skabe OnRobot Expo, fordi vi gerne vil skabe en stærk platform for erfaringsudveksling i fremstillingsindustrien og tilbyde ny inspiration fra toneangivende eksperter og topforskere, siger initiativtageren til OnRobot Expo, CEO Enrico Krog Iversen, OnRobot.

På otte sprog og tilpasset forskellige tidszoner

Konferenceprogrammet og åbningstiderne på den nye robotmesse er designet i et rul med gentagelser, så deltagere både i Europa, USA og Asien kan besøge OnRobot Expo, uanset hvilken tidszone de befinder sig i. Der er nu åbent for tilmelding til eventen, som er gratis at deltage i. Hele Expo-platformen bliver tilgængelig på engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, japansk, koreansk og kinesisk.

Deltagerne kan vælge at høre blandt andre Camilo Buscaron, som hos Amazon Robotics arbejder som principal technologist & strategist. Han fortæller om, hvordan Amazon udvikler, tester og implementerer robotter, og om hvordan cloud-løsninger forenkler udviklingen og implementeringen af robotapplikationer. Camilo Buscaron kommer blandt andet ind på robot operating system (ROS) og AWS RoboMaker, en cloud-tjeneste, der hjælper kunder med at opbygge, simulere og administrere robotapplikationer.

Der er også en paneldebat om automatisering, hvor manden bag Shark Tank, svarende til Løvens Hule herhjemme, Mark Cuban medvirker. På talerlisten er der også danske eksperter, der fortæller om deres erfaringer med og visioner for automation af arbejdsprocesser ved hjælp af samarbejdende robotteknologier. Det er for eksempel projektchef Simon Laigaard fra den fynske emballageproducent Plus Pack, centerleder Kurt Nielsen fra Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi og CEO i robotintegratoren Technicon, Casper Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078