23948sdkhjf

ProInvent henter branchekendt bestyrelses-formand

Over tre år er omsætningen mere end tredoblet hos Hørsholm-virksomheden ProInvent. Samtidig er medarbejderantallet vokset til 63.

For at sikre den forsatte udvikling har virksomheden fået ny bestyrelsesformand, som Else Beth Trautner. Hun afløser Svend Bang Christiansen, som nu skal nyde sit otium. Den tidligere formand vil stå til rådighed som backup i overgangsfasen.

Else Beth Trautner er en udover poster hos os er bestyrelsesformand hos CBio, Inniti og sidder i bestyrelsen hos en række andre selskaber med et spænd fra videnstunge vækstvirksomheder med international ekspansion som Atlas Antibodies AB i Stockholm til Nymetal A/S, der en dansk maskinfabrik med sandstøbe- og CNC-maskiner.

- Else Beth kan fortælle os, hvad man kan hente til forretningen fra den store verden og kender til forholdende i traditionelle ejerledede danske virksomheder med alt, hvad det indebærer, siger CEO og majoritetsejer Leif Dalum og ansættelsen i en pressemeddelelelse. 

Vækst og internationalisering

Else Beth har mere en 20 års international topleder erfaring og har eksempelvis været CEO i EuroDiagnostica AB.

Hun har arbejdet særligt med vækst og internationalisering i videnstunge virksomheder med forskning, udvikling og produktion i den farmaceutiske og medicoteknisk branche.

- Jeg oplever Else Beth med stærke karakteregenskaber som: Perspektiv i forretningen, nysgerrighed, stor social intelligens med respekt for andre mennesker, lederskab der kan samle folk og få det bedste ud af andre mennesker, uddyber Leif Dalum i pressemeddelelsen. 

Over 100 interesserede 

Grundlæggeren fortæller, at der har været stor interesse for at blive ny bestyrelsesformand efter en bred annoncering i medierne.

Omkring 100 emner har søgt posten og heraf er adskillelige kvalificeret.

- Vi har derfor været igennem en god proces de seneste to måneder. At slå jobbet - i medierne har givet mange og meget kvalificerede kandidater og det højner niveauet og er med til at danne et stærkere ProInvent. Jeg synes, at Else Beth Trautner er rigtigt godt komplementært match, siger Leif Dalum.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093