23948sdkhjf

Direktør stopper hos JH Agro

Lars Rahbæk, der blev ansat som CEO hos JH Agro i 2018, er nu fortid hos den vestjyske producent af staldmekaniserings- og miljøløsninger. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

CEO-posten overtages i stedet af bestyrelsesformand Thorkild Hviid.

- Vi har haft en god og åben diskussion om dette i bestyrelsen, og efter gensidig aftale er det nu besluttet, at Lars Rahbæk træder tilbage som CEO og ligeledes udtræder af bestyrelsen, siger Thorkild Hviid.

Lars Rahbæk fortsætter dog frem til årsskiftet.

- Lars og jeg vil køre et parløb i nogle uger, og så vil vi tage en ordentlig og fortjent afsked med Lars i starten af det nye år, siger Thorkild Hviid.

- Det har været en utroligt spændende opgave, og jeg er glad for de tre år hos JH Agro, som har givet mig en masse nye erfaringer og værktøjer. JH Agro er dog kommet til et punkt, hvor det giver mening at prøve nye ideer af, og det kræver også nye øjne på opgaven, og nye kræfter, siger Lars Rahbæk.

Posten som bestyrelsesformand overtages den 1. december af Rasmus Norman Andersen, der er hovedaktionær i selskabet.

- Den grønne omstilling af landbruget er desværre ikke helt sket i det tempo og omfang, som vi havde håbet og troet på. JH Agro har derfor heller ikke fuldt ud indfriet de mål, som vi havde sat os i bestyrelsen. Lars’ indsats er dog fuldt ud godkendt, og JH Agro står godt i forhold til at høste frugterne af de grønne initiativer, der må forventes udmøntet i forlængelse af klimahandlingsplaner med videre, siger Rasmus Norman Andersen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109